Kulinarika

Na štedilniku na drva pripravljamo hišne jedi po receptih, ki se prenašajo iz generacije v generacijo.

Na štedilniku na drva pripravljamo hišne jedi po receptih, ki se prenašajo iz generacije v generacijo. Na kmetiji pridelujemo mesne in mlečne produkte, v domačem vrtu in rastlinjaku ob hiši pa pridelamo največ kar nam gorsko podnebje omogoča. Ostale izdelke se trudimo kupovati predvsem od manjših pridelovalcev. 

Nudimo tople juhe, narezke s savinjskim želodcem, salamami in domačimi mlečnimi izdelki, skutine štruklje, žlinkrofe, kislo mleko z žganci, domače goveje in svinjsko meso, številne okusne priloge in ostale dobrote.  

Na vaš obisk se želimo pripraviti, zato je potrebna predhodna najava.

Zajtrk

Verjamemo, da je za lep začetek dneva potreben dober zajtrk. Zato penzionskim gostom nudimo obilen zajtrk poln naših doma pridelanih dobrot. Krožnik suhomesnatih izdelkov s hišnimi mlečnimi izdelki, različni namazi, jajca z ocvirki, v sezoni pa še zelenjava z vrta in domač jogurt. 

Zajtrk strežemo od 8 do 10 ure.

Večerja

Pustite se presenetiti! Vsak dan pripravimo nekoliko drugačno večerjo in poskrbimo za to, da naši gostje med bivanjem okusijo čim več jedi, ki jih ponujamo.

Jedilnice

Imamo tri povezane jedilnice v katerih se v vsakem elementu čuti pridih narave. Primerne so za manjše družbe in posameznike. Skupno je prostora za do 60 oseb. 

Po napornem dnevu nazdravite v jedilnici s krušno pečjo v toplejših mesecih pa uživajte na terasi ali pri mizah okrog hiše, kjer kulinarično doživetje spremljajo prekrasni razgledi.

Scroll to Top